Оцінка впливу монетарних інструментів на ринок нерухомості України - Прокопенко, Валерія (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглядаються монетарні інструменти, які використовує монетарний регулятор. Проаналізовано вплив монетарних інструментів на ринок нерухомості України. З’ясовано, що застосовується ліберальні монетарні режими виливу на фінансові ринки в тому числі і на ринок нерухомості. Монетарні інструменти розглянуті в динаміці та у взаємозв’язку зі зміною динаміки цін на ринку нерухомості країни.