ФОРМУВАННЯ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВА - Машталяр, Галина (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Розглянуто підходи по удосконаленню облікової політики в системі управління підприємством.