МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ РЕЗЕРВУ МАЙБУТНІХ ВІДПУСТОК ПРАЦІВНИКАМ - Овсюк, Ніна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглянуто актуальні питання формування на підприємствах резерву під майбутні відпустки працівників. Проаналізовано сучасні методи розрахунку суми резерву, сформованого під майбутні відпустки, визначено їх основні переваги та недоліки. Виявлено фактори, що впливають на величину цього резерву.