ВИБІР МЕХАНІЗМУ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Тирінов, Андрій (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розвинуто методичний підхід до вибору механізму підвищення ефективності діяль- ності на підприємстві та розробки сценарію підвищення ефективності його діяльності. Здійснено прогнозування та оцінювання результатів формування механізму підвищення ефективності діяльно- сті на прикладі машинобудівного підприємства.