Боргова безпека як визначальний фактор макроекономічної стабільності держави - Новосьолова, Олена (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті досліджені підходи до оцінки рівня боргової безпеки держави. Розглянуто переваги та недоліки кожного підходу. Проаналізовано наслідки зниження рівня боргової безпеки. Розроблені практичні рекомендації щодо побудови системи оцінки боргової безпеки.