МЕХАНІЗМ ВПРОВАДЖЕННЯ ЕКОЛОГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ У СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ В УМОВАХ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ - Фостолович, Валентина; Штурма, Христина (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті досліджено питання екологічного менеджменту для гарантування екологічної без- пеки підприємства. Висвітлено необхідність впровадження стандартів серії ISO 14000 як для дер- жави, так і для окремого підприємства.