Кредитно–інвестиційний механізм в розвитку проектів державно–приватного партнерства - Брікман, Тетяна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
На основі вивченого зарубіжного досвіду запропоновано перспективні напрями співпраці держави і приватного сектора в кредитно–інвестиційній сфері. Уточнено поняття і виділено базові елементи кредитно–інвестиційного механізму державно–приватного партнерства та запропоновано систему моніторингу його реалізації в Банку розвитку. Надано характеристику концесії як основної форми фінансування проектів державно–приватного партнерства. Наведено послідовність взаємодії державних інститутів і суб’єктів підприємництва в частині виконання національних проектів. Розкрито порядок проведення аналізу ефективності державно–приватного партнерства.