ІНВЕСТИЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Вишняк, Г. О. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті досліджено сучасний стан і проблеми інвестиційного забезпечення сільськогосподарських підприємств у контексті динаміки обсягів залучення інвестицій і джерел їх формування. З’ясовано тенденції поліпшення інвестиційного клімату в галузі на основі законодавчого регламентування умов і принципів здійснення інвестиційної діяльності підприємств. Ключові слова: інвестиційне забезпечення, сільськогосподарські підприємства, розвиток, джерела, законодавче регулювання, інвестиційний клімат.