НАРОЩУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПРОМИСЛОВОСТІ ЯК ФАКТОР ЇЇ МОДЕРНІЗАЦІЇ - Колодійчук, А. В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті висловлюється гіпотеза про те, що без використання інноваційного потенціалу повною мірою модернізація промисловості залишиться невирішеним завданням. Наведено авторське трактування сутності категорії «інноваційний потенціал промисловості». Визначено складові інноваційного потенціалу промисловості. Запропоновано методику оцінки інноваційного потенціалу промисловості. Ключові слова: інноваційний потенціал, промисловість, складова інноваційного потенціалу, модернізація промисловості, інноваційна продукція, ресурси, інтенсифікація виробництва.