ПРОБЛЕМИ НАГЛЯДУ ТА КОНТРОЛЮ ЗА ЯКІСТЮ АУДИТОРСЬКИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ - Крот, Ю. М.; Мичак, Н. О. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглянуто проблемні питання нагляду та контролю за аудиторською діяльністю, передусім – за якістю послуг і рівнем відповідальності аудитора за ретельне виконання своєї роботи, що гостро пронизує весь процес становлення професії незалежного аудитора. Також проведено аналіз відповідності українського забезпечення якості аудиту європейському законодавству і виявлено відмінності, урегулювання яких буде стимулювати підвищення якості аудиторських послуг. Ключові слова: аудиторські послуги, якість аудиту, контроль якості, відповідальність аудитора.