ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ТА КЛАСИФІКАЦІЯ ВИТРАТ ДІЯЛЬНОСТІ - Пастернак, Я. П.; Трубнікова, А. А. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті проаналізовано наукові підходи до визначення економічної сутності поняття «витрати» з точки зору різних учених-економістів. Досліджено класифікацію витрат за видами ді- яльності, для потреб фінансового і внутрішньогосподарського (управлінського) обліку. Ключові слова: витрати; звичайна, основна, операційна діяльність; класифікація витрат; ознака класифікації витрат; види витрат.