ПІДВИЩЕННЯ РОЛІ ДЕРЖАВИ У МОТИВАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ДО ЕФЕКТИВНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО ПОТЕНЦІАЛУ - Гунько, В. І. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті визначено методи мотивації працівників підприємств і установ до інтелектуальної праці творчого характеру. Відзначено необхідність забезпечення синхронізації та адекватності по- зитивних внутрішніх чинників і позитивних зовнішніх стимулів, які пропонуються державою у сфері зайнятості. Ключові слова: мотивація, інтелектуальний потенціал, державна політика, зайняте населення