РОЛЬ І МІСЦЕ ПІДПРИЄМСТВ, ФІРМ (КОМПАНІЙ) ТА ЇХ КЛАСТЕРІВ В СУЧАСНІЙ ЕКОНОМІЦІ - Хомяков, В. І. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Виконано порівняльний аналіз місця і ролі підприємств, фірм та їх кластерів в економіках України і США. Ключові слова: підприємства, фірми, кластери, сучасна економіка.