КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ МОДЕЛЮВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ НА ОСНОВІ ІМІТАЦІЙНОГО ПІДХОДУ - Клопов, Іван; Олександров, Дмитро (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті здійснено теоретичне обґрунтування проблеми забезпечення ефективної діяльності комерційного банку та запропоновано її вирішення, доведено необхідність наукових та практичних розробок системи забезпечення діяльності комерційного банку. Розроблено концепцію управління діяльністю комерційного банку. Ключові слова: управління, діяльність, імітаційна модель, моделювання, банк.