Поняттєво-термінологічна база дослідження нематеріальних активіву системі підприємницької діяльності - Анохіна, К. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
В роботі проаналізовані сучасні погляди світових науковців на проблему неоднозначності ви начення нематеріальних активів. Представлений критичний погляд з приводу різних думок авторів. Запропоновано авторські визначення досліджуваних категорій.