Визначення підходів до трактування сутності сталого розвитку - Михайленко, O. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглянуто еволюцію концепції сталого розвитку та основні напрями сучасної наукової думки щодо сутності поняття «сталий розвиток». Виділено складові елементи та принципи, на яких базується ця концепція. Автором також надано власне визначення поняття «сталий розвиток».