Удосконалення системи державного регулювання на ринку освітніх послуг України - Цимбал, Л. І. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглянуто проблеми сучасного етапу розвитку ринку освітніх послуг та системи державного регулювання.