Членство в Европейском союзе: опыт Чехии и его значение для Украины - Почтовюк, А. Б.; Пана, Л. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статі розглядаються основні питтаня, пов'язані з розширенням Європейського союзу, що призвели до історичних змін у політичному, географічному, економічному становищіУкраїни.