Стратегія розвитку робочих місць як невід’ємна складова стратегії економічного розвитку України на довгостроковий період - Тараєвська, Л. С.; Горчак, П. В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Необхідно звернути увагу при формуванні стратегії економічного розвитку України на довго- строковий період на проблеми створення і збереження робочих місць, підвищити значущість даної проблеми у системі пріоритетів усієї державної соціально-економічної політики.