ОСОБЛИВОСТІ ОПОДАТКУВАННЯ ОПЕРАЦІЙ З ЕКСПОРТУ ТОВАРІВ - Бабій, Л. І. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
У статті розглянуто особливості оподаткування операцій з експорту товарів, розкрита суть та сформульовано проблемні питання, які підлягають подальшому дослідженню.