Сучасний стан та формування стратегії розвитку молочного скотарства на регіональному рівні - Яценко, В.М. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В  статье рассмотрены вопросы развития молочного скотоводства в Черкасской области.