Комплексна модель людини у контексті використання цивілізаційного підходу в економіці - Єрмоленко, В. А. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статье иследована эволюция модели в социальных науках и предложена комплексная модель на основе цивилизационного подхода.