Методологічні основи стратегічного прогнозування розвитку економіки АПК - Яценко, В.М. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
Статье даны определения старатегии , стратегического планирования и прогнозирования