Визначення напрямів та етапів розподілу цін в галузях АПК - Кравченко, О.В.; Ткачук, І.Й. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
Досліджено сучасний стан ціноутворення в агропромисловому комплексі України