Місце внутрішньогосподарського контролю в системі управління підприємством - Булкот, Г.В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статье рассмотрены общие цели, которые преследует руководство предприятия при разроботке эфетнивной системы внутрихозяйственного контроля