Макроекономічні аспекти розвитку ринку праці України в умовах світової фінансово-економічної кризи - Коваленко, Н. С. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
Статья посвещена иследованию проблем и особенностей функционирования составляющих рынка труда Украины.