Концептуальні засади ентропійної оцінки досконалості інвестиційних процесів - Савіна, Н.Б. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статье сформулированы основные постулаты энтропийного подхода оценки совершенства экономических процессов