Організаційні аспекти внутрішньовідомчого контролю торговельних витрат в підприємствах споживчої кооперації - Фірсова, Н.В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статті розглядаються окремі питання організації внутрішньосвідомого контролю торговельних витрат