ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКУ СУМНІВНОЇ ТА БЕЗНАДІЙНОЇ ДЕБІТОРСЬКОЇ ЗАБОРГОВАНОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Гончаренко, Т.В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Статья посвящена проблемным вопросам, которые возникают при учете сомнительной и без- надежной дебиторской задолженности.