Ідентифікація впливу інформаційної системи на фактори зовнішнього та внутрішнього середовища організації - Побережна, М. П. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
Рассотрено влияние онформационной системы на факторы внешней среды организации.