Міста районного значення в Україні як суб’єкти економічної політики - Жук, В.І.; Шевченко, О.В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статье проанализовано современное состояние и проблемы социально-экономического развития городов районного значения .