Аналіз зовнішнього середовища підприємства: характерні риси та перспективи проведення - Лопатовський, В. Г. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглядаються питання захисту підприємств від негативного впливу факторів зов- нішнього середовища. Досліджуються джерела, з яких суб’єкти господарювання отримують інфор- мацію про зовнішнє середовище. За результатами анкетування оцінюється ризикозахищеність під- приємств.