Ставка дисконтування як важливий елемент оцінки ефективності інвестиційних проектів - Скорнякова, Ю. Б. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статье проанализированы конгцепции и подходы ставки дисконтирования.