ЗАСТОСУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ВАРТІСНОГО МЕТОДУ ОБЛІКУ ВИТРАТ ПО НАДАННЮ МАРКЕТИНГОВИХ ПОСЛУГ - Ларікова, С. С. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
У статті досліджено існуючи методи обліку витрат та подано етапи розподілу витрат по наданню маркетингових послуг з використанням функціонально-вартісного методу. Для цілей бухгал- терського обліку наведено класифікацію функцій і чинників, які визначатимуть склад витрат по на- данню маркетингових послуг та деталізовано План рахунків.