КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР: ЕКОНОМІЧНИЙ ЗМІСТ ТА МІСЦЕ В СИСТЕМІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Шиманська, К. В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
Розкрыто економический смысл коллективного договора как регулятора социально-трудовых отношений и определено его место в системе бухгалтерского учета посредством отражения опера- ций, связанных с исполнением положений коллективных договоров.