ПОДАЛЬШЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ СУТНОСТІ КАПІТАЛУ, ЙОГО ВИДІВ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ РОЛІ У ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Черемісова, Т. А. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
В статье раскрывается экономическое содержание категории «капитал» в деятельности предприятия и приводится классификация его видов.