УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО – ФІНАНСОВОЇ СТРУКТУРИ КОРПОРАТИВНОГО ПІДПРИЄМСТВА ДЛЯ БЮДЖЕТУВАННЯ - Давиденко, Н. М. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2017)
статье проведено исследование возможности построения типичных организационно – фи- нансовых структур корпоративных предприятий для целей бюджетного управления.