Зміст
Статті
SUBSTANTIATION OF IMPERATIVES OF THE GLOBAL FOOD PROBLEM SOLUTION | PDF (English) |
Nadia Volodymyrivna Stezhko |
Іmpact of innovation on economic growth in the Baltic Sea region (by way of example of studies for Latvia and Denmark) | PDF (English) |
Ataul Karim Rukon |
КОНСТРУКЦИОНИЗМ В КАЧЕСТВЕННОЙ ОЦЕНКЕ КРЕДИТНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ | PDF (Русский) |
Сергей Александрович Смирнов, Роман Анатольевич Павлов |
ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ В УМОВАХ РОЗВИТКУ ГЛОБАЛЬНИХ ЛАНЦЮГІВ СТВОРЕННЯ ВАРТОСТІ | |
Ганна Володимирівна Дугінець |
Конкурентні переваги підприємств переробної галузі в умовах економічної кризи | |
Валерій Михайлович Бондаренко |
Теоретичні основи формування механізму маркетингу підприємства | |
Поліна Миколаївна Сокол |
Aктивізація розвитку гірських територій регіону | PDF PDF |
Наталія Олександрівна Паламарчук |
Формування інноваційного потенціалу регіону | |
Олександра Петрівна Баніт |
Еволюція наукових поглядів та концепцій формування і підвищення конкурентоспроможності людського потенціалу | |
Лілія Борисівна Мартинова |
Особливості формування ринку земель сільськогосподарського призначення | |
Людмила Михайлівна Бондаренко |
Conceptual foundations of innovation clusters development | PDF (English) PDF (English) |
Katherine Andriivna Andreeva |
Convergent institutional mechanisms of the system of property as the basis of a single mechanism of the capital’s functioning formation | PDF (English) |
Olga Mykolaivna Minochkina |
Особливості торгової інтеграції в країнах АСЕАН | |
Дарина Юріївна Марущак |
Програми розвитку бізнес-інкубаторів в Україні | |
Ярослава Олександрівна Заріцька |
Управління конкурентоспроможністю підприємств у системі національного господарства | |
Інна Олександрівна Парфенчук |
Глобальне партнерство як нова парадигма регіонального розвитку | |
Юлія Володимирівна Ткаченко |