Том 2, № 41 (2016)

Зміст

Статті

SUBSTANTIATION OF IMPERATIVES OF THE GLOBAL FOOD PROBLEM SOLUTION PDF (English)
Nadia Volodymyrivna Stezhko
Іmpact of innovation on economic growth in the Baltic Sea region (by way of example of studies for Latvia and Denmark) PDF (English)
Ataul Karim Rukon
КОНСТРУКЦИОНИЗМ В КАЧЕСТВЕННОЙ ОЦЕНКЕ КРЕДИТНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ PDF (Русский)
Сергей Александрович Смирнов, Роман Анатольевич Павлов
ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ В УМОВАХ РОЗВИТКУ ГЛОБАЛЬНИХ ЛАНЦЮГІВ СТВОРЕННЯ ВАРТОСТІ PDF
Ганна Володимирівна Дугінець
Конкурентні переваги підприємств переробної галузі в умовах економічної кризи PDF
Валерій Михайлович Бондаренко
Теоретичні основи формування механізму маркетингу підприємства PDF
Поліна Миколаївна Сокол
Aктивізація розвитку гірських територій регіону PDF PDF
Наталія Олександрівна Паламарчук
Формування інноваційного потенціалу регіону PDF
Олександра Петрівна Баніт
Еволюція наукових поглядів та концепцій формування і підвищення конкурентоспроможності людського потенціалу PDF
Лілія Борисівна Мартинова
Особливості формування ринку земель сільськогосподарського призначення PDF
Людмила Михайлівна Бондаренко
Conceptual foundations of innovation clusters development PDF (English) PDF (English)
Katherine Andriivna Andreeva
Convergent institutional mechanisms of the system of property as the basis of a single mechanism of the capital’s functioning formation PDF (English)
Olga Mykolaivna Minochkina
Особливості торгової інтеграції в країнах АСЕАН PDF
Дарина Юріївна Марущак
Програми розвитку бізнес-інкубаторів в Україні PDF
Ярослава Олександрівна Заріцька
Управління конкурентоспроможністю підприємств у системі національного господарства PDF
Інна Олександрівна Парфенчук
Глобальне партнерство як нова парадигма регіонального розвитку PDF
Юлія Володимирівна Ткаченко