Підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства за рахунок упровадження інноваційної діяльності
DOI:
https://doi.org/10.24025/2306-4420.1.39.2015.84453Анотація
Дана стаття розглядає актуальні проблеми підприємств ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах. та підходи щодо активації інноваційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства як фактор підвищення конкурентоспроможності в сучасних ринкових умовах.
У статті досліджено тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в Україні, визначено основні напрямки розвитку та інновацій, упровадження їх в українській практиці з можливістю адаптації в умовах функціонування вітчизняних підприємств ресторанного господарства.
Обґрунтовано підходи щодо активізації впровадження нововведень на підприємствах ресторанного господарства для забезпечення конкурентоспроможності на ринку.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2019 Антоніна Яхтер
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).