АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА ПОКАЗНИКІВ ВСТУПУ НОВОУТВОРЕНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА РИНКУ ЦЕЛЮЛОЗНО-ПАПЕРОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
DOI:
https://doi.org/10.24025/2306-4420.2.21.2008.88442Анотація
В статье приведен расчет показателей, которые описывают статистику входа новообразо- ванных предприятий на целлюлозно-бумажном рынке. Автор провел корреляционный анализ по изуче- нию существенности связи между объемами реализации предприятий, что вошли на изучаемый сег- мент рынка, и доли такого сегмента в общеотраслевых объемах реализации целлюлозно-бумажной продукции. Определено тенденции закрепления новообразованных предприятий в разрезе товарных и территориальных признаков дифференциации исследованного рынка.##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2019 О.В. Гаврилець
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).