Основні проблеми ефективного функціонування галузі овочівництва в аспекті економічної безпеки

Автор(и)

  • Василій Андрусяк
  • Наталія Андрусяк

DOI:

https://doi.org/10.24025/2306-4420.1.38.2015.84570

Анотація

У статті розглянуто основні проблеми ефективного функціонування галузі овочівництва в аспекті економічної безпеки України та шляхи їх вирішення. Для підвищення ефективності виробництва продукції овочівництва необхідно удосконалити комплекс організаційно-економічних і технічних заходів. В умовах ринкової економіки державне регулювання розвитку овочевого підкомплексу потрібно здійснювати з урахуванням інтересів держави, виробників та споживачів. Раціональне розміщення і спеціалізація овочепродуктового підкомплексу є значним резервом збільшення виробництва овочевої продукції. У перспективі потрібно надати перевагу тим технологіям, які б забезпечували енерго- та ресурсозбереження.


##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті