ІННОВАЦІЙНА СКЛАДОВА КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА СВІТОВОМУ АГРАРНОМУ РИНКУ
DOI:
https://doi.org/10.24025/2306-4420.1.34.2013.85742Анотація
Розглянуто сутність конкурентної переваги підприємства, світового аграрного ринку, обґрун- товано поняття «конкурентна перевага аграрного підприємства на світовому аграрному ринку». Досліджено необхідність інноваційної діяльності аграрних підприємств для формування їх конкуре- нтних переваг на світовому аграрному ринку, виділено особливості агроінновацій і основні складові елементи інноваційного розвитку аграрного підприємства. Запропоновано основні напрями розвитку інноваційної складової конкурентних переваг на світовому аграрному ринку.##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2019 Ганна Тимофієва
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).