Розвиток методичного забезпечення управління персоналом підприємств харчової промисловості
DOI:
https://doi.org/10.24025/2306-4420.1.37.2014.88112Анотація
У процесі дослідження еволюції шкіл управління і моделей організації було встановлено, що насучасному етапі розвитку менеджменту посилюється роль соціально-психологічних координат існування підприємств харчової промисловості. Цей факт зумовлює необхідність уведення в дію нових
джерел активізації та впорядкування поведінки людини в економічному середовищі. Подальший розвиток концепцій менеджменту необхідно орієнтувати на дослідження поведінки персоналу і розробку відповідних теоретико-методичних основ управління. У статті розроблено теоретико-методичні положення з управління поведінкою персоналу підприємств харчової промисловості через активізацію впливу факторів, що її формують.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2019 В. Бєлік
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).