Розвиток методичного забезпечення управління персоналом підприємств харчової промисловості

Автор(и)

  • В. Бєлік

DOI:

https://doi.org/10.24025/2306-4420.1.37.2014.88112

Анотація

У процесі дослідження еволюції шкіл управління і моделей організації було встановлено, що на
сучасному етапі розвитку менеджменту посилюється роль соціально-психологічних координат існування підприємств харчової промисловості. Цей факт зумовлює необхідність уведення в дію нових
джерел активізації та впорядкування поведінки людини в економічному середовищі. Подальший розвиток концепцій менеджменту необхідно орієнтувати на дослідження поведінки персоналу і розробку відповідних теоретико-методичних основ управління. У статті розроблено теоретико-методичні положення з управління поведінкою персоналу підприємств харчової промисловості через активізацію впливу факторів, що її формують.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті