Лібералізація світової торгівлі сільськогосподарською продукцією як фактор забезпечення продовольчої безпеки
DOI:
https://doi.org/10.24025/2306-4420.1.37.2014.88128Анотація
У статті досліджено проблеми лібералізації ринку сільськогосподарської продукції як не-
від’ємної складової продовольчої безпеки. Встановлено, що сільськогосподарський сектор більшості
економічно розвинених країн захищений складною і досить ефективною державною системою захо-
дів, що включає такі інструменти, як тарифна система, нетарифні обмеження, кількісні обмежен-
ня імпорту, ліцензування, добровільні обмеження експорту.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2019 Н. Стежко
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).