Весь випуск
Переглянути або завантажити весь випуск | PDF () PDF |
Зміст
Статті
Специфіка використання маркетингових комунікацій у ресторанному бізнесі | |
Вардан Альбертович Вардеванян | 95-101 |
Оцінка комунікаційної активності роздрібних продовольчих торговельних мереж в Чернівецькій області | |
Ірина Геннадіївна Черданцева, Андрій Ярославович Клипач | 85-95 |
Політика та шляхи еколого-економічного розвитку України в умовах глобальних змін | |
Руслан Романович Білоскурський | 76-85 |
Соціальне підприємництво як важлива передумова розвитку економіки України | |
Наталія Сергіївна Носань | 69-76 |
Інформаційна безпека та проблеми туристичного брендингу регіонів | |
Андрій Петрович Голод, Інга Анатоліївна Крупенна | 63-69 |
Сучасні чинники небезпек для процесу надання туристичних послуг | |
Людмила Володимирівна Григор’єва | 56-63 |
Теоретичні засади організаційної культури в контексті сучасної парадигми управління | |
Антон Валерійович Сова | 49-56 |
Методологічні принципи розробки соціально-економічних та фінансових основ сталого розвитку в умовах глобалізації | |
Ігор Євгенійович Журба | 42-49 |
Теорія економічних реформ як складова теорії макроекономічної динаміки (в контексті управлінської парадигми) | |
Володимир Іванович Захарченко | 30-42 |
Управлінський облік в умовах кризових економічних явищ | |
Валентина Олександрівна Гавриленко | 21-30 |
Інвестиційне забезпечення процесів розвитку регіональних кластерів підприємств | |
Олена Анатоліївна Карлова | 13-21 |
Суб’єкти та цільові аудиторії в системі маркетингу міста | |
Ірина Михайлівна Буднікевич, Сергій М Закосович | 5-13 |